Reviews van deze auteur

NIET leasen bij Arval!!!!!!

Review over Arval

Om te beginnen is één ster al te veel. Sinds dat Justlease door Arval is overgenomen, is het echt om te janken.

Toen het nog Justlease was, werkte de app prima, kon ik zelf mijn facturen in zien en mijn km bundels wijzigen. Sinds 2016 tot 2021 ging alles vlekkeloos, tot dat ineens Arval alles over nam.

Ik kreeg de facturen alleen nog per mail, omdat de app maanden lang (tot op heden!) niet werkt. Ik kan nergens inloggen of mijn km bundels wijzigen. Er werd mij beloofd dat dit geen problemen of extra kosten met zich zou meebrengen.

In december 2022 en 2023 had ik een geen jaarrekening ontvangen. Tot dat ik in januari 2024 ineens zag dat Arval een bedrag van meer dan €3000,- (!) wilde afschrijven. Zonder enige uitleg of factuur hiervan te ontvangen. Tot de dag van vandaag, 10 mei 2024, ben ik nog steeds bezig met Arval, om een duidelijk antwoord van hen te ontvangen waar dit belachelijke hoge bedrag vandaan gekomen is.

Telefonisch zijn ze bijna tot niet te bereiken, als je bel sta je standaard 20 a 30 minuten in de wacht. Enige antwoorden die ik krijg, zijn mails met ''Het bedrag is terecht en het moet gewoon betaald worden.'' PARDON?! Wat een walgelijke service!!! Dit ga ik natuurlijk niet zo laten aflopen. En als Arval dit lees, ik hoef geen standaard bericht van jullie met ''Wat jammer dat je een slechte ervaring met ons heb bla bla bla''. Gewoon om te janken dit! Ik ga mijn advocaat erop zetten.

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Letterlijk alles

reacties: