Oplichters

5 jaar mijn auto geleasd. In eerste instantie geen problemen, dit begon bij het inleveren einde contract.

Tijdens de voorinspectie word elk putje uitvergroot en omcirkelt. Hierbij was ik zelf aanwezig. Dit werd overigens wel door een vriendelijke man gedaan. Keurig in de mail hiervan een rapport ontvangen. Je denkt dat het hiermee klaar is maar nee dit wordt nog een keer gecontroleerd en geïnspecteerd door iemand op een werkplaats. Daar zijn blijkbaar nog meer dingen uitgekomen die je zelf niet meer kan controleren. Geld wordt ondertussen al geïnd dmv automatische incasso.

Ze beweren eigen risico 300 euro. De rest zouden ze verhalen bij mijn verzekering? Eindstand, weer een torenhoog bedrag wat zomaar wordt afgeschreven. Nota erna ontvangen: melding niet verhaalbare/geaccepteerde schade. En wat is dat dan? Dat is nergens te vinden.
Online staat er een lijstje dat dit ontbrekende dingen kunnen zijn. Alles zat er in en er ontbrak niks. Ik wacht nog steeds op een specificatie hiervan. Bedrag had ik teruggeboekt omdat ik een specificatie wilde hebben van deze ‘schade’. Ik ontving dagelijks sms en e-mail berichten met het nadrukkelijke verzoek om de nota te betalen. Ik heb dit uiteindelijk na 3 weken gedaan omdat ik bijkomende kosten wilde voorkomen.

En nog steeds weet ik niet wat de schade is. Telefonisch contact gehad, elke medewerker zegt iets anders. Waardeloos!

Sterke punten
Snel met onderhoudsafspraken

Zwakke punten
Communicatie

Bezoek LeasePlan Reviews over LeasePlan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LeasePlan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden