Reviews van deze auteur

Verschrikkelijk bedrijf.

Review over LeasePlan

Wat een vreschrikkelijk bedrijf.. Mijn \\\\\\\\\\\\\\\"redrive lease\\\\\\\\\\\\\\\" Tesla Model S (auto van 100.950,- euro) is in een erbarmelijke staat bij mij binnen gekomen. Beide bumpers en een dorpel in een compleet verkeerde kleur gespoten ( Roze op een rode auto), Verlichting niet in orde. Koplampen verschillend defecten,maar beide defect ( APK Afkeur en NET in MEI APK goedgekeurd, hoe dan?) Ruitenwisser extreem slecht, wat ook APK afkeur moet zijn en de winterbanden zaten er nog onder ( eind Juni ) en dat wordt je niet niet eens verteld als ze hem afleveren. Dan blijken er nog tal van andere gebreken aan de auto zoals stoel rugleuning werkt maar aan een kant, meerdere deur rubbers los of in slechte conditie (gescheurd) .Camera's werken niet naar behoren ,diverse krassen in de "nieuw fout gespoten" onderdelen, witte verfspetters over een groot deel van de auto, bumpers niet correct gemonteerd en Tesla de schuld geven.....Spatborden niet correct uitgelijnd..... en de ellende gaat maar door...Ik kan alleen maar adviseren, zoek naar een ander leasebedrijf want zelfs Tesla en ANWB hebben de conditie gezien en snappen niet waar Leaseplan aka Ayvens denk mee weg te komen. Er ligt daarom al een oficiele klacht bij ANWB en ik weet welk bedrijf deze auto zo heeft mishandeld, dus overweeg ook de BOVAG in te schakelen en vragen of dit de kwaliteit is die ze waarborgen.. Lijkt me sterk..Maar dan ook:Telefonisch zijn ze niet bereikbaar want je bent 45 minuten "de eerstvolgende beller", via de APP zeggen ze te zullen bellen, maar dat gebeurt dus niet en email kun je krijgen van verschillende mailadressen als leaseplan, lpln, Ayvens maar nergens staat een naam van de persoon die je de mail stuurt en nog veel erger... er staat een telefoonnummer bij die, als je hem belt, helemaal niet bestaat !!!! En toen: Een email dat ik een bekeuring had gereden... En dat had ik gedaan VOOR ik de auto had ontvangen... Probeer ze dat maar eens duidelijk te maken...Alles geprobeert... Dus ze incasseren het bedrag...en ik had ze beloofd deze te storneren.. En ze incasseerde zelfs nadat ze hadden toegegeven dat het niet mijn bekeuring was. Dus als je zit te wachten op een dikke bak ellende, dan alleen kan ik dit boeventuig adviseren. Want ellende kun je met busladingen verwachten. Ik ben al vanaf de aflevering bezig met Profile en Tesla Den- Haag om er een beetje wat van te maken.. Maar dat kost me bakken met tijd en Kilometers.. Bedankt LP / Ayvens... Ik hoop van harte dat er veel mensen zijn die naar echte leasebedrijven doorlopen.

Sterke punten
Je negeren en beloftes niet nakomen. onpersoonlijke emails sturen met opmaak alsof het oplichters zijn met valse telefoonnummers..

Zwakke punten
Slecht bereikbaar en totaal respectloze omgang met de lease auto en de klant... Ronduit schofterig Ook onder de nieuwe naam Ayvens eenzelfde slechte situatie..

Verschrikkelijk bedrijf.

Review over LeasePlan

Wat een vreschrikkelijk bedrijf.. Mijn \\\"redrive lease\\\" Tesla Model S (auto van �100.950,-) is in een erbarmelijke staat bij mij binnen gekomen. Beide bumpers en één dorpel in een compleet verkeerde kleur gespoten ( Roze op een rode auto), Verlichting niet in orde. Koplampen verschillend defecten,maar beide defect ( APK Afkeur en NET in MEI APK goedgekeurd, hoe dan?) Ruitenwisser extreem slecht, wat ook APK afkeur moet zijn en de winterbanden zaten er nog onder ( eind Juni ) en dat wordt je niet niet eens verteld als ze hem afleveren. Dan blijken er nog tal van andere gebreken aan de auto zoals stoel rugleuning werkt maar aan één kant, meerdere deur rubbers los of in slechte conditie (gescheurd) .\\r\\nCamera's werken niet naar behoren ,diverse krassen in de \\\"nieuw fout gespoten\\\" onderdelen, witte verfspetters over een groot deel van de auto, bumpers niet correct gemonteerd en Tesla de schuld geven.....Spatborden niet correct uitgelijnd..... en de ellende gaat maar door...\\r\\nIk kan alleen maar adviseren, zoek naar een ander leasebedrijf want zelfs Tesla en ANWB hebben de conditie gezien en snappen niet waar Leaseplan aka Ayvens denk mee weg te komen. Er ligt daarom al een oficiele klacht bij ANWB en ik weet welk bedrijf deze auto zo heeft mishandeld, dus overweeg ook de BOVAG in te schakelen en vragen of dit de kwaliteit is die ze waarborgen.. Lijkt me sterk..\\r\\nMaar dan ook:\\r\\nTelefonisch zijn ze niet bereikbaar want je bent 45 minuten \\\"de eerstvolgende beller\\\", via de APP zeggen ze te zullen bellen, maar dat gebeurt dus niet en email kun je krijgen van verschillende mailadressen als leaseplan, lpln, Ayvens maar nergens staat een naam van de persoon die je de mail stuurt en nog veel erger... er staat een telefoonnummer bij die, als je hem belt, helemaal niet bestaat !!!! \\r\\nEn toen: Een email dat ik een bekeuring had gereden... En dat had ik gedaan VOOR ik de auto had ontvangen... Probeer ze dat maar eens duidelijk te maken...Alles geprobeert... Dus ze incasseren het bedrag...en ik had ze beloofd deze te storneren.. En ze incasseerde zelfs nadat ze hadden toegegeven dat het niet mijn bekeuring was.\\r\\nDus als je zit te wachten op een dikke bak ellende, dan alleen kan ik dit boeventuig adviseren. Want ellende kun je met busladingen verwachten. Ik ben al vanaf de aflevering bezig met Profile en Tesla Den- Haag om er een beetje wat van te maken.. Maar dat kost me bakken met tijd en Kilometers.. Bedankt LP / Ayvens... Ik hoop van harte dat er veel mensen zijn die naar echte leasebedrijven doorlopen.

Sterke punten
Je negeren en beloftes niet nakomen. onpersoonlijke emails sturen met opmaak alsof het oplichters zijn met valse telefoonnummers..

Zwakke punten
Slecht bereikbaar en totaal respectloze omgang met de lease auto en de klant... Ronduit schofterig \\r\\nOok onder de nieuwe naam Ayvens eenzelfde slechte situatie..

reacties: